HTML

"Medencék, gólok, pofonok..."

Magyarország legeredményesebb csapatsportága! Érzések a medencéből és a partról.

Friss topikok

Linkblog

Döntő 2 - Hogyan tovább?

2008.04.26. 00:05 Kutya Úr

A második felvonást simán nyerte a Vasas 11-7-re. A házigazda főleg a térfélcsere után játszott magabiztosan, az Eger ebben a periódusban a labda és a helyzetek elpackázásában jeleskedett. Azért nem volt ez annyira egyszerű, mint amennyire látszik, a két csapat nagyon meggyötörte egymást. Csakhogy...
Ez az eredmény valamennyire látható volt. A következő találkozó hétfőn lesz Egerben, ennek a végkimenetele azonban valóban kérdéses, de csak két válasz lehetséges. Az első meccsen azért tudtak nyerni Gerendás György tanítványai, mert teljes erőből akartak, a hazai közönség megdobta őket, és egy kilúgzott Vasast kaptak. A mai mérkőzés azért alakult így, mert az angyalföldiek kipihenték magukat, a hevesiek nem dobtak be mindent (nem csak helyzetekről van itt szó), illetve a Vasasnak is van egy tábora. Nem lebecsülve az egri szurkolók teljesítményét, hiszen abszolút egyenrangú partnerek voltak.
Hétfőn azonban majdnem minden bizonytalan. Annyi azért tuti, hogy az Eger jobban fog pörögni, mint ma este tette, már a meccs elején úgy tűnhet, nyeregben vannak. Ennek ellenére amondó vagyok, a kipihent piros-kékek nyílttá fogják tenni a találkozót. A végeredmény totál homály, valószínűleg egy-egy apró mozzanat fog dönteni, akárcsak az első meccsen.

Érdekességek a mai meccsről: 1. Varga Dénest úgy kiáltották ki a mezőny legjobbjának, hogy bár lőtt három gólt, kihagyott egy büntetőt és legalább két ziccert. 2. A meccs után Varga Danit alig lehetett megtalálni. Csak akkor bújt elő, amikor már a többség kiszivárgott a medencetérből. Hogy min töprengett bő húsz percet? "A Pitagorasz-tételt gondoltam újra... És még mindig úgy van!" 3. A sajtó munkatársainak fenntartott helyen gyermekes családok, csúnyán beszélő tinilányok, csókosok, csókosok csókosai, és - végül - a sajtó munkatársai foglaltak helyet. Nincs semmi baj azzal, hogy legyünk minél többen egy meccsen, de a média dolgozóit (akik mondjuk nem csak két meccsen vannak ott egy évben) ne küldje már el senki a vérbe, csak mert látni akarja, miről is tudósít.

Szólj hozzá!

Címkék: eger 2008 döntő vasas csakhogy

A bejegyzés trackback címe:

https://vizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr100442508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása