HTML

"Medencék, gólok, pofonok..."

Magyarország legeredményesebb csapatsportága! Érzések a medencéből és a partról.

Friss topikok

Linkblog

Készülnek a srácok

2008.06.11. 22:51 Kutya Úr

"Ma elindulunk, hogy szétszakítsuk a gátakat..." hangzott 2001-ben a magyar rendezésű Európa-bajnokság dala. Akkor a férfiválogatott tagjai megkarcolták, rommá törték, szétszabták ezt a CD-t, mert finoman szólva sem hozott szerencsét.
Mindenesetre minden nyáron van egy ilyen nap, amikor "elindulnak", vagyis megkezdődik a felkészülés a nyári világversenyekre - akár fiúkról, akár lányokról van szó. Ezúttal foglalkozzunk a fiúkkal: a keret már teljes, vagyis a múlt héten csatlakozott az itthon játszókhoz Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert, akik a Pro Recco-val verték halomra Európa és Olaszország legjobb klubcsapatait. Együtt lenyomtak egy kőkemény hetet Balatonfűzfőn, a Margitszigeten is edzettek pár napot, majd elkezdenek turnézni. Az első állomás Szeged, június 12-én és 13-án három nem hivatalos edzőmeccs vár a válogatottra Szerbia ellen.
A további események dátumai, ellenfelei (és helyszínei): június 19. Románia (Nagyvárad), június 20. Románia (Szolnok), június 25. Egyesült Államok (Leányfalu), június 27-29 ING-Kupa, Montenegró, Németország, Görögország, Magyarország (Szombathely), július 4-13. Európa-bajnokság (Spanyolország, Malaga), július 25-27. Unicum-Kupa, Horvátország, Németország, Oroszország, Magyarország (Budapest, Margitsziget), augusztus 4-24. Olimpia (Kína, Peking).
A keret tagjai: Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán (kapusok) - Benedek Tibor, Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert,  Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás,  Varga II. Zsolt (mezőnyjátékosok), a kerettel edz Hárai Balázs és Vörös Viktor.
Ebből a névsorból fognak kikerülni azok a játékosok, akik majd az Európa-bajnokságon, majd a pekingi Olimpián képviselik majd hazánknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr45515599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása