HTML

"Medencék, gólok, pofonok..."

Magyarország legeredményesebb csapatsportága! Érzések a medencéből és a partról.

Friss topikok

Linkblog

Sportszerűtlen szekatúra

2008.04.28. 11:28 Kutya Úr

A szezon végéhez közeledve természetes, hogy lábra kapnak különböző félinformációk egyes játékosok jövőjét illetően. Semmi gond nincs ezzel, elvégre a pletyka a társadalom szerves része. Csakhogy...
Belegondolunk egy másodpercig is abba, hogy egy rossz ütemben elejtett mondattal többet lehet ártani, mint használni? A legnagyobbat természetesen az adott játékos "szívja", őt kezdik kérdezgetni, hívogatni. Ezzel simán bele lehet kavarni a bioritmusába, így akár egy remekül célzott mondattal egy külső személy is hatással lehet a medencében zajló események alakulására. Vérprofi  játékosok esetén kisebb a kockázat, de akkor is.
Amiért azonban nem terhelhetőek a kérdezők, az a versenynaptár. Érthető, marketing megfontolásból legyen minél több meccs, minél több nézővel. De amíg a bajnokság 12 csapatából már csak 4 küzd és koncentrál, addig 8 már pihen és saját jövőjén elmélkedik. Az utóbbi néhány tétmeccsen járva-kelve beszélgettem stabil- és bizonytalan jövőjű játékosokkal is - nem csak az élcsapatok pólósairól van szó. Egytől-egyig panaszkodtak, hogy ugyan mi a fenéért nógatják őket más klubok vezetői még a szezon vége előtt, amikor teljesen tisztában vannak vele: az adott pillanatban nem ez a döntés a legfontosabb számukra.
Inkább hagyjuk őket nyugton játszani, és élvezzük az előadást! Hívogatni ráérünk őket két hét múlva is.

Szólj hozzá!

Címkék: csakhogy

A bejegyzés trackback címe:

https://vizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr91445136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása