HTML

"Medencék, gólok, pofonok..."

Magyarország legeredményesebb csapatsportága! Érzések a medencéből és a partról.

Friss topikok

Linkblog

Előhang - Döntő 2

2008.04.25. 17:08 Kutya Úr

Vasas-Eger 20.00 órától a Komjádiban. Nem elfogultságból mondom, de 90%-ra veszem a Vasas győzelmét. Ennek több oka is van: 1. Hazai pályán a Vasas-t nem nagyon lehet megverni. 2. Az Egernél a pályaelőny, ergo nekik elég három meccsre koncentrálni - a három hazaira, ebből ugye egyet már behúztak vasárnap. 3. Gerendás György szeretne bajnok lenni, őt ismerve pedig Egerben. Erre vagy a 2. pontban említett módon van lehetőség, vagy akkor, ha ma este nyer a vendégcsapat, s a vasárnapi harmadik meccsen beviszik a döntő tust. 4. Ezt a párharcot nem fogja nullra nyerni az Eger.
A maradék 10%: 1. A Vasas visszazuhan a két héttel ezelőtti formájába, az Eger pedig nagy napot kifogva diadalmaskodik. 2. Az egriek annyira kielemezték a Vasas támadójátékát, hogy még a spontaneitásra is instant tudnak reagálni, ráadásul Szécsi Zoltán bravúrt bravúrra halmoz. 3. A Vasas kiegészítő emberei (Mátyás Zoltán, Kovács Róbert, Katonás Gergő, Tóth Márton) közül senki nem lesz képes hozni a győzelemhez szükséges pluszt, miközben a fegyelmezett egriek gépvízilabdával nyernek.
Azért egy biztos: nem fog unatkozni, aki megnézi a meccset.

Szólj hozzá!

Címkék: eger 2008 döntő vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://vizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr89441951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása